razmak razmak razmak razmak razmak

O Nama

SuperPopust.com je nastao iz želje da se na jednom mestu prikažu sve povoljnosti koje se pružaju potrošačima.

Želimo da postanemo centralno mesto za obaveštavanje i edukaciju potrošača.

 

 

Danas, u vreme veoma jake tržišne utakmice često je teško snaći se i zaista odvojiti pravu i povoljnu ponudu od jeftinih trikova, prevara i pokušaja navlačenja kupaca radi sticanja lake i brze zarade. Mislimo da je objedinjavanje ponude na jednom mestu pravi način da se potrošačima pruži šansa da sami izvrše upoređivanje ponuda i donesu najbolju odluku o kupovini.

 

 

Sa druge strane, kompanije koje zaista žele da posluju na fer i pošten način imaju svoju potrebu da potrošače obaveste o svojim aktivnostima i ponudama, odnosno da im prezentuju kako na najbolji način zadovoljavaju njihove potrebe. Na ovom sajtu šansa će biti pružena samo ozbiljnim kompanijama koje funkcionišu na legalan način u svom poslovanju, poštujući etiku odnosa sa svojim kupcima i društvom u celini.

Pročitajte našu deklaraciju o poslovanju

 

 

Sigurni smo da će i potrošači i kompanije prepoznati značaj našeg zalaganja i ove ideje u celini.

SuperPopust.com tim

POSEBNO IZDVAJAMO


  • Prati SuperPopust.com na:

    Prati SuperPopust.com na Facebook - u    http://www.superpopust.com/


    Prati SuperPopust.com preko RSS feed-a

    Prati SuperPopust.com na Twitter- u

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  Find us on Google+SuperKupnja.com

© Copyright by Eklektika