razmak razmak razmak razmak razmak

Deklaracija

SuperPopust.com nije odgovoran za za objavljene materijale i podatke koji se u njima nalaze. Svi materijali se objavljuju kao prenošenje zvaničnih materijala kompanija. Kompanije koje objavljuju svoje promotivne akcije objavljuju rok trajanja popusta i ne garantuju da će zaliha proizvoda na popustu biti do isteka roka akcija.

Takođe, kompanije zadržavaju pravo promene cena i podataka bez naknadnog objavljivanja u sredstvima informisanja.

Superpopust.com savetuje da se sve informacije provere na licu mesta kod prodavaca pre nego što se obavi kupovina ili da se izvrši provera telefonskim pozivom prodajnih mesta.

Superpopust.com će objavljivati samo akcije i materijale ozbiljnih i proverenih kompanija koje uživaju pozitivan renome u svom poslovanju. Zadržavamo pravo da prekinemo objavljivanje sadržaja u bilo kom trenutku ukoliko se ispostavi da se radi o lažnom predstavljanju, manipulacijama ili prevarama.

Pozivamo sve korisnike i posetioce sajta da nam ukažu na sve ovakve primere kako bi na vreme reagovali, skrenuli pažnju na probleme i sprečili dalja ovakva delovanja i pojave.

S poštovanjem,

SuperPopust.com tim

POSEBNO IZDVAJAMO


  • Prati SuperPopust.com na:

    Prati SuperPopust.com na Facebook - u    http://www.superpopust.com/


    Prati SuperPopust.com preko RSS feed-a

    Prati SuperPopust.com na Twitter- u

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  Find us on Google+SuperKupnja.com

© Copyright by Eklektika