razmak razmak razmak razmak razmak

POSEBNO IZDVAJAMO

Proslava 6. rođendana Delta Cityja od 1. do 3. novembra

1. novembra 2007. godine, svoja vrata za posetioce otvorio je prvi šoping-mol u Srbiji – Delta City.

 
Veliki broj najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, multipleks bioskop, dečija igraonica, kafići i restorani, ali i brojne manifestacije koje se organizuju „pod krovom“ Delta City-ja čine da šoping-mol već šest godina bude centar dobre zabave za celu porodicu.
 
A za 6. rođendana Delta Cityja, zabava - ne jedan, ne dva, već tri dana!
 
Pored sjajnih rođendanskih popusta koji će obradovati ljubitelje šopinga, Delta City je pripremio i  interesantan program za posetioce svih uzrasta.
 
Performansi sa vatrom, perkusionisti, DJ set i nastup Maraqya benda otvoriće slavljenički vikend, u petak, 1. novembra. Najmlađe posetioce zabavljaće brojni animatori, facepaint umetnici koji će oslikavati dečija lica, kao i baloontwisteri koji će praviti kapice, mačeve, naočare i druge zanimljive oblike od balona. Voditelji programa biće Miloš Milovanović i Irena Spasić.
 
Drugog dana, 2. novembra, posetioce će zabavljati brojni plesači, animatori na štulama, klovnovi, a najmlađi će imati priliku da pogledaju dečiju predstavu pozorišta Čigra.
 
Završnicu slavlja, u nedelju, 3. novembra, obeležiće nastup dečijeg hora Čarolija, Igor Trifunov, najpoznatiji domaći mađioničar i iluzionista, kao i popularni klupski bend Makao koji će posetioce zabavljati izvođenjem obrada najvećih svetskih hitova.
 
U modernom ambijentu, ispunjenom bojama i svetlošću, brojni posetioci imaju priliku da se zabave i šopinguju svih sedan dana u nedelji, od 10 do 22 sata
 
Kako bi posetiocima omogućio da budu u toku sa svim dešavanjima, Delta City je u maju ove godine lansirao prvu mobilnu aplikaciju šoping-mola kod nas, dok je u oktobru pokrenut i blog City Style koji čitaoce upoznaje sa najnovijim modnim trendovima, ali i savetima o nezi kože, šminkanju, zdravom životu, gastronomiji i drugim lifestyle temama.

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  SuperKupnja.com AngeboteCheck.com

© Copyright by Eklektika