razmak razmak razmak razmak razmak

POSEBNO IZDVAJAMO

Otvaranje prve H&M prodavnice u Delta City-ju 29. avgusta

Modni brand H&M (Hennes & Mauritz) poznat po modernim stilovima i trendu, kao i kvalitetnoj basic garderobi, otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji. H&M prodavnica na oko 2.100 kvadratnih metara biće otvorena 29. avgusta u 11:00 časova u tržnom centru Delta City u Beogradu.

 
"Kupci u Srbiji su dugi niz godina isčekivali H&M i sada, konačno, možemo da kažemo da smo stigli. Kao nekome ko diktira visoku modu po povoljnim cenama, kompaniji H&M je izuzetno drago što će modno osvešćenim kupcima u Srbiji pružiti inspiraciju da svom stilu dodaju lični pečat" istakla je Klaudija Osvald, generalni direktor za H&M u Srbiji.
 
Prva H&M prodavnica u Srbiji ponudiće širok asortiman garderobe koja je podeljena u nekoliko različitih modnih koncepata za žene, muškarce, tinejdžerke i decu. Jesenju kolekciju Autumn Collection 2013 kreirao je dizajnerski tim H&M-a.
 
Na dan otvaranja prodavnice, H&M će nagraditi prvih 300 ljudi u redu poklon karticama u iznosu od 1.500 dinara. U toku dana, H&M će ponuditi svojim kupcima 20% popusta na njihov omiljen modni komad.
 
Nova H&M prodavnica nalaziće se u ulici Jurija Gagarina 16 na Novom Beogradu u tržnom centru Delta City. Sledeća H&M prodavnica u Srbiji biće otvorena na jesen u tržnom centru Stadion na Voždovcu.

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  SuperKupnja.com AngeboteCheck.com

© Copyright by Eklektika