razmak razmak razmak razmak razmak

POSEBNO IZDVAJAMO

Proslava 10-og rođendana Mercator Centra Beograd u subotu 08. decembra

Mercator Centar u Beogradu ove subote, 8. decembra, obeležava 10 godina poslovanja. U znak zahvalnosti prema potrošačima koji već punu deceniju ukazuju poverenje prvom tržnom centru ovog tipa u Beogradu, Mercator je za posetioce svih uzrasta organizovao celodnevnu zabavu od 10 časova sve do ponoći. Rođendansko slavlje obeležiće brojni popusti i iznenađenja, nastupi hora Beogradski Glas i Blah Blah benda, kao i rođendanska kupovina u društvu vrhunskih sportista Žarka Paspalja i Marka Tomičevića.

Za svoje verne potrošače, Mercator je priredio zabavu koja će osim muzike, plesa i animacije, uključiti i rođendansku kupovinu sve do 24 časa. Pored brojnih proizvoda koji su već na novogodišnjoj akciji, svaka kupovina u Hipermarketu doneće zadovoljstvo i popust od 10 posto u periodu od 18 do 24 časa. U istom periodu, u M Centru tehnike, ponuda kućnih aparata i bele tehnike je sa popustom od 10 posto. Rođendanskoj zabavi priključili su se i Intersport prodavnica sa popustom od 20 do 40 posto na celokupan asortiman. U želji da obraduje sve ljubitelje najnovijih modnih trendova iz kolekcije jesen/zima 2012. Avenija mode je obezbedila rođendanski popust od 30 posto, dok je parfimerija Beautique pripremila iznenađenje i popust od 20 posto na svoje proizvode.

Pravu rođendansku atmosferu, upotpuniće kupovina renomiranih brendova dostupnih u prodavnicama Monnalisa, Lindex, Sons & Daughters, Bata, Passo, Sting, Office shoes, Women Secret, Svilanit, Planika, Lisca, Golden Point, Labrador, Hitch hiker i ostalih, sa popustima do 50 posto.

Uz zvuke rođendanske pesme, Mercator će 10-ti rođendan zvanično obeležiti presecanjem torte u 19 časova.

Pogledajte Mercator Centra Beograd Rođendansku Akciju.

Pogledajte Aktuelne Mercator Akcije i Kataloge.

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  SuperKupnja.com AngeboteCheck.com

© Copyright by Eklektika