razmak razmak razmak razmak razmak

POSEBNO IZDVAJAMO

Otvaranje tržnog centra BIG u Novom Sadu 11. oktobra

Izraelska kompanija Big Cee u Novom Sadu 11. oktobra otvara prvi tržni centar u Srbiji, u čiju izgradnju je u prvoj fazi investirano 50 miliona evra, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Generalni direktor Big sija Robert Jahav rekao je da će u četvrtak biti otvoren prvi deo tržnog centra ukupne površine 40.000 metara kvadratnih, u kojem će biti zaposleno 500 ljudi.

On je naglasio da je kompanija do sada u Srbiji investirala 70 miliona evra u Novom Sadu i na lokacijama u Beogradu, Šapcu i Jagodini, gde tek planira da razvije posao u bliskoj budućnosti.

Jahav je rekao i da je kompanija izuzetno zadovoljna kooperativnošću vlasti u Novom Sadu i najavio da će građani od 11. oktobra biti u prilici da kupe visokokvalitetne proizvode po nižim tržišnim cenama.

Prema njegovim rečima, prvi put na tržištu Vojvodine pojaviće se robne marke poput C&A, Dajhman (Deichmann), Tako fešn (Takko fashion), Big bang, Houm centar (Home center) i DIS supermarket.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da je grad u prethodnom periodu neosnovano zapostavljan kao poslovno okruženje i ocenio da nema razloga da ga investitori zaobilaze i da ne bude jedan od najvećih centara razvoja privrede.

"Grad Novi Sad mora steći poverenje i drugih domaćih i stranih kompanija i pokazati da je stabilno okruženje, da olakšava investitorima realizaciju projekata i da ih maksimalno podržava", rekao je Vučević.

Kompanija Big Cee Srbija deo je međunarodne investicione grupacije Big šoping centar koja posluje u Izraelu, SAD i Indiji i u čijem vlasništvu je 48 tržnih centara.

Izgradnja tržnog centra u Novom Sadu počela je 2009. godine i trebala je biti završena 2010. Zbog ekonomske krize rokovi su pomereni za dve godine.

Investicija je vredna 70 miliona evra i podrazumeva izgradnju šoping centra koji se nalazi na parceli na Sentandrejskom putu.

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  SuperKupnja.com AngeboteCheck.com

© Copyright by Eklektika