razmak razmak razmak razmak razmak

POSEBNO IZDVAJAMO

\"Maxi je bliže i cene su niže\" Akcija od 14. jula

Cene 1.100 artikala u Maxi supermarketima i Mini Maxijima od 14. jula će biti niže i više od 25 odsto.

U okviru kampanje „Maxi je bliže i cene su niže“ koja nema vremensko ograničenje, snižene su cene proizvoda koji su svakodnevno potrebni, prevashodno omiljenih domaćih i inostranih brendova i najpopularnijih prozvoda iz asortimana privatne robne marke „Premia“.

U 114 Maxi supermarketa od Niša do Subotice i više od 210 Mini Maxija, potrošači će moći jasno da uoče artikle koji su na sniženju, jednostavno prateći poruku „Maxi je bliže i cene su niže“.

Generalni direktor Delhaize za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, David Vander Skuren, poručio je da su u kompaniji Delhaize svesni da je svim potrošačima od izuzetne važnosti da uštede i da pored akcija namenjenih određenim grupama, poput penzionera i nezaposlenih, ovo sniženje se odnosi na sve.

„Kampanja „Maxi je bliže i cene su niže“ omogućiće svim potrošačima da u Maxiju kombinuju i blizinu i dobre cene, a samim tim će i velike i male kupovine u komšijskoj prodavnici biti rasterećenije. Ova kampanja doprinosi ostvarenju poslovnog cilja i vizije kompanije da budemo cenovno konkurentniji i da nudimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama,“ istakao je Vander Skuren.

Od 14. jula, u Maxi supermarketima i Mini Maxiju litar svežeg mleka Moja kravica od 2,8% mm će koštati 69.99 dinara, Somborski feta sir pakovanje od 500 grama 229.99, a kilogram čajne kobasice Premia 769.99. Cena kilograma posebne pileće kobasice Agroživ biće niža za 49.9 dinara, tako da će njena nova cena biti 229.99, a mlevena kafa Grand Gold od 200 grama biće jefitnija za 21 dinar i moći će da se kupi za 188.99 dinara. Za 86 dinara biće niža cena instant soka Multivita naradža i limun od 500 grama, i njegova nova cena biće 275.99 dinara, dok će cena mlečne čokolade Najlepše želje od 250 grama biti 224.99 dinara, što je za 56.9 dinara niže u odnosu na prethodnu. Mlečna čokolada Milka Noisette 100g koštaće 117.99 dinara, litar omekšivača Silan 197.99 i deterdžent za suđe Fairy Lemon od litar 187.99. Pored ovih, još oko 1100 proizvoda imaće nove, niže cene.

Od dolaska Delhaize na srpsko tržište cene su već snižavane u dva talasa „Pale cene“ i „U Maxiju cene govore same za sebe“, popust za penzionere dopunjen je i popustom za nezaposlene, i asortiman cenovno povoljnih privatnih robnih marki proširen je brendovima „365“, „Care“, „Bio“, i „Delhaize“.

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  SuperKupnja.com AngeboteCheck.com

© Copyright by Eklektika