razmak razmak razmak razmak razmak

POSEBNO IZDVAJAMO

Trgovinsko preduzeće Aman otvorilo 4 \"SOS Market\"-a

Domaće trgovinsko preduzeće Aman saopštilo je da je od trgovinskog preduzeća Jabuka zakupilo SOS markete, a prva 4 objekta su otvorena u subotu, 30. juna.

Menadžer za odnose sa javnošću Amana Goran Trajković kaže da ta firma planira da zadrži svih 250 radnika SOS marketa i da do 15. avgusta otvori sva 33 objekta.

Trajković je naveo da je Aman domaća porodična trgovinska firma sa domaćim kapitalom, iako je vlasnik jordanac Nedal Kalil.

"Plan je da proširimo asortiman proizvoda i ponudimo još niže cene", rekao je Trajković i dodao da se neće menjati naziv SOS marketa.

Aman koji posluje 20 godina, u Beogradu ima 70 prodavnica veličine od 100 do 1.500 kvadratnih metara, sa asortimanom između 5.000 i 6.000 proizvoda, od čega su 70 odsto domaći proizvodi. Zapošljava oko 1.000 radnika.

Kako je najavio Trajković, plan je da se uskoro otvori još 10 radnji i 200 novih radnih mesta, a poslovanje proširi izvan Beograda.

SOS marketi, kao zakupac prodajnih objekata preduzeća Jabuka, zatvoreni su početkom juna, a računi su blokirani zbog 123,9 miliona dinara dugova.

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  SuperKupnja.com AngeboteCheck.com

© Copyright by Eklektika