razmak razmak razmak razmak razmak

POSEBNO IZDVAJAMO

Mercator u Beograđanci otvorio Premium Supermarket

U centru Beograda svečano je otvoren Mercator premium supermarket "Beograđanka". Na oko 2.500 kvadrata, u ponudi je oko 12.000 artikala, među kojima su i ekskluzivne linije poznatih domaćih i svetskih brendova.

Stanka Pejanović, direktorka društva "Mercator S" i članica Uprave grupe "Mercator", izjavila je da "tokom svih deset godina, koliko posluju u Srbiji, Mercator neprestano inovira posolovanje, a novim objektom domaćem tržištu nudi niz novina u domenu trgovine: jedinstven asortiman, nove tehnologije i usluge".

U novom marketu mogu se naći više od 220 organskih artikala, 90 bezglutenskih kao i 20 makrobiotičkih proizvoda. Tu je i veliki izbor austrijskih, italijanskih, holandskih i paških sireva.

Na delikatesu se mogu naći, između ostalog, goveđa pršuta, začinjena šunka, specijaliteti poput biber salame, pančete, mortadele začinjene prirodnim začinima i pistaćima.

Kao posebna usluga kupcima je omogućeno i naručivanje potrebnih namirnica telefonom ili elektronskom poštom, kao i dostava na kućnu adresu i besplatan prvi sat parkiranja za svaku kupovinu preko 5.000 dinara.

Radno vreme objekta je svakog dana od 7 do 23 časa.

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  SuperKupnja.com AngeboteCheck.com

© Copyright by Eklektika