razmak razmak razmak razmak razmak

AKTUELNO

Story i Tržni centar Ušće organizuju Šoping groznicu

U subotu, 13. juna, Magazin Story i tržni centar Ušće organizovaće Šoping groznicu koja će trajati od 20h do 24h (do ponoći).

Predviđena su sniženja  i popusti za kupovinu garderobe, kozmetike, sportske opreme, nakita, tehnike, a popusti će biti, kako se najavljuje  i do 70 odsto!

TC Ušće i Magazin Story organizuju Šoping groznicu kupovina Beograd

Osim povoljne kupovine, posetioci će moći da se upoznaju sa mnogim poznatim ličnostima, posavetuju se sa njima u vezi kupovine i da čuju njihove modne preporuke.

Organizatori najavaljuju da će stajling posetilaca kreirati Nina Radulović, Marija Kilibarda, Danijela Vranješ, Katarina Sotirović ili Iva Štrljić.

Prema najavama, oni koji  u šoping krenu sa primerkom poslednjeg broja magazina "Story" imaće i neke posebne pogodnosti, poput ulaza na VIP žurku u novootvorenom restoranu "Vapiano", fotografisanje na crvenom tepihu, noćno kuglanje...POVEZANE VESTI: 

Nova Idea Super u Tržnom centru Ušće

Tržni centar Ušće otvara se 31.marta

SuperPopust.com is website providing information for consumers to find out wher they can buy cheapest things they need and want to buy. On one place they can match prices and find all the rabates and discounts from various sellers and retailers, find their location and contact details.
  Find us on Google+SuperKupnja.com

© Copyright by Eklektika